Wine & Spice event: ‘Het kompas, sturen op KPI’s’

Verslag FFF bijeenkomst 6 september 2022 ‘Navigeren op het water’ door Bianca Pape, Manager financieel bij De Kuil Nurseries B.V. in Udenhout.

Warm welkom

Op een idyllisch stukje natuur in Giessenburg worden we verwelkomd met Cava en Oesters. Je voelt de warmte van de zon en het gezelschap om je heen. Na een dankwoord aan de trouwe partners van FFF deelt Eldert de Jager zijn kijk op navigeren. Navigeer op essentie! Wat doet ertoe?

We krijgen een opdracht mee: 1 A4 met 6 KPI’s erop. Weergegeven in getallen en grafische trendontwikkeling. Welke acties ga je uitvoeren bij het zien van deze KPI-ontwikkeling? Met deze opdracht stappen we in drie Sampanboten met elektrische fluistermotor, en varen de Giessen op. Tussen de prachtige villa’s en natuur ontstaan de gesprekken.

De ene organisatie houdt zich serieus bezig met KPI’s, de ander heeft zijn onderneming zo transparant ingericht dat er geen KPI’s aan te pas komen. De betrokkenheid en richting is overduidelijk, ook zonder KPI. Interessant!

Midden in dit mooie gebied maken we een tussenstop en genieten van heerlijke hapjes en bijpassende wijnen. Verwennerij! Tijdens de terugvaart gaan de gesprekken verder, diverse actualiteit waaronder de huizenmarkt worden besproken. Welke impact heeft dit op ieders organisatie maar ook op ons als persoon?

En de KPI’s? Zijn we die inmiddels vergeten? Niet essentieel genoeg? Of genieten we van het moment? Wellicht herkenbaar binnen je eigen organisatie of leven? Waar geven we prioriteit aan, wat willen we nu echt? En zetten we daar de juiste acties op? Ondernemen we überhaupt actie?

Na terugkomst krijgen wij het boek ‘navigeren op essentie’ van Eldert de Jager mee, evenals een mooie fles wijn van Vino d’Amigo. Een heerlijke afsluiting van een fantastische dag!

De energie stroomt harder en de inspiratie is aangewakkerd.

Dank FFF, Vino d’Amigo en Eldert voor deze topdag!

Unieke aanbieding voor FFF-leden!

Tijdens het Wine & Spice event: ‘Het kompas, sturen op KPI’s’ van 5 september jl., werd de wijn verzorgd door Vino D’Amigo . Naar aanleiding van dit succes hebben we een mooie aanbieding voor leden van Financials For financials:

Het betreft een ledenactie waarbij je 10% korting krijgt op alle online wijnaankopen via www.vinodamigo.nl!
Deze aanbieding is geldig tot en met 31 oktober 2022!

Gebruik bij het afrekenen de kortingscode: FFF-WIJNACTIE-VINO.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je dan nu in voor de FFF Nieuwsbrief !