Verslag Masterclass ‘De kracht van de financial bij meervoudige waarde creatie’

Dinsdag 18 april waren we te gast bij Bureau OM in Driebergen, voor de Masterclass ‘DE KRACHT VAN DE FINANCIAL BIJ MEERVOUDIGE WAARDE CREATIE’. Voor leden van onze vereniging was deze Masterclass gratis!

Na het succes van de eerste Masterclass vorig najaar, verzorgden Paul van Ruiten en Hanneke Oude Elberink-Schieving een boeiende en interactieve sessie over de kansen van de #CSRD en de noodzaak om bij #integratedreporting te beginnen met #integratedthinking!

“Wat we dit keer anders hebben gedaan, is dat we letterlijk door het meervoudige #waardecreatiemodel hebben gelopen. Bij de uitleg van het model zelf, maar ook bij het duiden van de verschillende rollen. We hebben het model uit laten printen op een zeil van 4×3 meter. We merkten aan de deelnemers dat het echt wat deed met hun beleving, zeker toen ze zelf positie gingen nemen in welke rol ze graag zouden willen pakken.”

Alle deelnemers hebben het boek ‘Impactvol ondernemen in de praktijk’ , dat de leidraad vormt voor deze workshop, ontvangen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je dan nu in voor de FFF Nieuwsbrief !