De Financial in Beweging; Estafette editie

Afgelopen zaterdag (20 februari) was de eerste estafette editie van de Financial in Beweging. Een event die wij eerder georganiseerd hebben, toen alles nog mocht met een groepje van 5-8 leden. Veel mag niet in deze tijd, maar we hebben gekeken naar wat er nog wel kan. Dit is de gezonde en inspirerende wandelingen weer nieuw leven in te blazen, maar dan wel met max. 2 personen. Zo is de estafettewandeling ontstaan.

Vanuit het bestuur heeft Jolanda als eerste deze wandeling gemaakt, samen met lid Eveline Kapteijn, die ook als partner verbonden is aan FFF via het LOOFC.
Verschillende thema’s zijn langsgekomen, waaronder de huidige tijd en de behoefte van financials om toch te verbinden met het netwerk en kennis op te doen via een vakvereniging als FFF.  Ook de uitdagingen bij Hogescholen (waar Eveline onderdeel van uitmaakt) nu en naar de toekomst en in bijzonder de afdeling Finance & Control.
Verder heeft Eveline haar beeld over de vereniging gedeeld en meegedacht over onze kansen en uitdagingen. Dit nemen we binnen het bestuur mee.
Graag willen wij de wandelschoenen doorgeven aan bestuurslid Frans de Vos, die op zijn beurt een editie organiseert met een lid van de vereniging.
Wij hebben nog een mooie vraag geformuleerd, waar zij het samen ook over kunnen hebben (zie filmpje).

Mocht jij jezelf aan willen melden voor een wandeling? Dit kan via secretariaat@futurefitfinancials.nl

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je dan nu in voor de FFF Nieuwsbrief !