Algemene Leden Vergadering, 9 mei 2023

Nieuwe bestuursleden en een nieuwe website!

Op dinsdag 9 mei a.s. stond in kasteel Montfoort de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) op het programma. Ook dit jaar was het weer een goed bezochte ALV waarin wij als bestuur de leden vertelden over de laatste ontwikkelingen binnen de vereniging. Zo hebben Lucien en Jessica de Konink een presentatie gegeven van de door hen voor ons gebouwde nieuwe website (zeker het bezoeken waard!) en hebben wij met Eveline Kapteijn en Louis Treffers, beiden al jarenlang zeer betrokken bestuursleden, twee nieuwe bestuursleden voor kunnen stellen.

Ook hebben wij akkoord gekregen van de leden om de naam van de vereniging te wijzigen in Future Fit Financials (FFF), het traject van statutenaanpassing en KVK wijziging is inmiddels in gang gezet. Een naam die betere invulling geeft aan ons motto ‘Leven Lang Ontwikkelen’  om als Financial toekomstbestendig te kunnen blijven acteren en daarmee een Financial met Impact te kunnen zijn.

Inspiratiesessie ‘Data-Duurzaamheid-Risico’s’

Aansluitend was een inspiratiesessie ‘Data – Duurzaamheid – Risico’s ’ met Guido Dubbeld – voormalig CFO ENECO en schrijver van de ECO thriller ‘Onderwater 2.0 en met Lenny van Klink – directeur/oprichter van Salacia (samen met Kees Kerstens) – specialist in ‘One Stop Shopping voor ESG-Tracking’.

Guido heeft ons meegenomen door zijn carrière en inspiraties die o.a. hebben geleid tot het schrijven van zijn eerste boek waarin alle genoemde aspecten in een spannende en niet onrealistische thriller aan de orde komen. Deelnemers aan deze inspiratie sessie ontvingen het boek ‘Onderwater 2.0’. Vervolgens verschafte Lenny van Klink ons inzicht in de expertise van Salacia in ESG-tracking en -rapportage. Hij en zijn team weten als geen ander wat een onmogelijke klus het moet zijn voor de duurzaamheidsmanager van een bedrijf om te voldoen aan de regels van de nieuwe EU-duurzaamheidswetgeving (zoals SFDR en CSRD) met betrekking tot ESG-tracking en rapportage. De juiste tooling daarbij is onontbeerlijk.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je dan nu in voor de FFF Nieuwsbrief !