Partnervoordeel

We hebben met onderstaande partners interessante afspraken kunnen maken over de voordelen en interessante kortingen voor leden van FFF.

VMN Media

VMN Media is de uitgever van het ons allen bekende CM dat onze leden gratis ontvangen. Vanuit FFF verzorgen wij eenmaal per vier weken een column over een actualiteit, wij delen deze via onze website en via LinkedIn.

Speciaal e-learning aanbod op jaarabonnement The Finance Academy

Daarnaast heeft VMN Media ook een digitale leeromgeving ontwikkeld onder de naam The Finance Academy. Deze academy biedt online trainingen tegen aantrekkelijke prijzen. Leden van FFF krijgen een jaarlijkse structurele korting van 40% op de reguliere abonnementsprijs van € 995,-. Hierdoor betalen FFF-leden elk jaar slechts € 595,- (een korting van € 400,-). Het gebruikelijke aanbod is 10% introductiekorting op het eerste jaar. Als abonnee op The Finance Academy krijgt men ook een gratis abonnement op Executive Finance magazine. * Bedragen zijn exclusief btw.
FFF geeft daar bovenop nog eens een extra korting voor haar leden van € 50,- per persoon als compensatie zoals eerder genoemd. Je moet je wel zelf inschrijven voor de trainingen via hun website en daarbij melden dat je FFF lid bent.

E-learning assortiment

Op dit moment bestaat het e-learning portfolio uit meer dan 100 e-learnings. Maandelijks wordt een nieuwe e-learning geplaatst. De cursussen bestaan uit diverse actuele onderwerpen voor de financieel professional, zoals risicoleiderschap, integrated reporting, robotisering, blockchain, fraude, aansprakelijkheid, persoonlijke ontwikkeling, juridische aspecten bij overnames, governance, waardecreatie, corporate finance en nog veel meer.
De cursussen bestaan uit video- en tekst e-learnings. Voor de video e-learnings maakt The Finance Academy gebruik van topdocenten van diverse gerenommeerde opleidingsinstituten en vakexperts uit het bedrijfsleven.
De e-learnings zijn allemaal geaccrediteerd door de NBA en kunnen onbeperkt worden gebruikt. Het platform is 24/7 beschikbaar.

Verzilveren van korting

Om de korting toe te passen dient men in het bestelproces de kortingscode TFA_JR_595 in te vullen.
Via onderstaande link komt men op de abonneer pagina www.thefinanceacademy.nl/abonneren
Meer informatie staat op de homepage van The Finance Academy www.thefinanceacademy.nl/home
Voor bedrijven is het mogelijk om een bedrijfslidmaatschap af te sluiten in de vorm van een zogenaamd White Label concept met een eigen landingspagina tegen aantrekkelijke tarieven. Heb je interesse hierover, neem dan contact op met Gerard Visser of Renske van de Merbel van The Finance Academy.
VMN Media organiseerde op 29 oktober jl. de Nationale Controllersdag. Bekijk het verslag van deze digitale jubileumeditie.

Nive Instituut voor controlling (Opleidingen)

Eerder dit jaar is Rob Polman aangetreden als nieuwe directeur van Nive Opleidingen. Een aantal van onze leden heeft al kennis met hem kunnen maken op de BBQ die wij onlangs in Bunnik hebben georganiseerd met onze leden en partners, aansluitend op de ALV. Met Rob en zijn collega’s van Nive Opleidingen hebben wij voor onze leden opnieuw goede afspraken kunnen maken over aantrekkelijke kortingsregelingen (10%) voor een groot aantal opleidingen die zij aanbieden. Houd daarom hun website goed in de gaten en geef bij aanmelding aan dat je lid van FFF bent.
Ook hebben wij eind oktober weer de FFF-scriptieprijzen uitgereikt, aan de door een vakjury bepaalde beste scripties die zijn opgesteld door HOFAM eind examenkandidaten. De uitreiking is vanzelfsprekend kleinschalig middels een persoonlijk bezoek aan huis uitgereikt.

Nive Managersplatform

Leden van FFF hebben afgelopen jaren op kosten van FFF deel kunnen nemen aan alle bijeenkomsten van het Management Development (MD) Programma Finance, Business & IT van Nive Managersplatform . Voor het resterend deel van 2020 en voor komend jaar 2021 kunnen onze leden nu ook deelnemen aan bijeenkomsten van de andere MD Programma’s op kosten van FFF. Dit als compensatie aan onze leden voor het uitvallen van een aantal bijeenkomsten op de agenda eerder dit jaar als gevolg van de Corona crisis. Hieraan is wel een maximum van totaal 6 bijeenkomsten per lid gebonden. Inschrijving dient plaats te vinden via de website van Nive Managersplatform, ook hebben wij voor onze leden de info over het programma ook op de agenda op onze FFF website opgenomen.

MKB Rotterdam Rijnmond

Financials For Financials heeft onlangs een partnership gesloten met MKB Rotterdam Rijnmond, onderdeel van MKB Nederland. Het bestuur van FFF ziet een toegevoegde waarde in dit partnership vanuit netwerk oogpunt, ledenwerving en zeker ook vanuit kennisdelingsoogpunt. MKB Rotterdam houdt haar leden en partners middels deze tweewekelijkse nieuwsbief op de hoogte van het actuele nieuws rondom ondernemen, activiteiten en informatie van partners. Wij zullen het belangrijkste nieuws filteren en delen met onze leden via de website en in voorkomende gevallen via de nieuwsbrief ‘partner nieuws’, denk aan alle informatie omtrent de Corona maatregelen.
Ook kunnen onze leden deelnemen aan de bijeenkomsten van MKB Rotterdam, houd zelf hiervoor de agenda van MKB Rotterdam in de gaten en schrijf je in voor deelname aan een bijeenkomst als deze straks ‘na Corona’ weer zullen worden opgestart. Indien de belangstelling voor MKB bijeenkomsten groot genoeg is zullen wij aansluiting met andere regio’s van MKB Nederland onderzoeken.