Over ons

Future Fit Financials is een vereniging met leden. De activiteiten voor financiële professionals in het netwerk worden georganiseerd door een enthousiast bestuur dat bestaat uit financials en bevlogen professionals uit andere vakgebieden.
Future Fit Financials is een interactief platform van en voor financiële professionals. Heel toegankelijk en met uitgebreide mogelijkheden om kennis te halen en kennis te delen. Om je vakinhoudelijk te verdiepen. Op de hoogte te blijven van de laatste relevante ontwikkelingen. En je netwerk te versterken.

Wat doen wij?

Ons doel is om als netwerk daadwerkelijk waarde toe te voegen. Om oprecht betekenis te hebben voor de professionele financial, aan wie steeds hogere eisen lijken te worden gesteld wat betreft expertise, competenties en netwerk.

Frans de Vos

Voorzitter Future Fit Financials

“Het aandachtsgebied van de financial is tegenwoordig zoveel breder dan vroeger. Duurzaamheid, digitale ontwikkelingen, robotisering, blockchaintechnologie, het zijn die zaken die het vakgebied nog uitdagender en interessanter maken. Daar willen we in de vereniging nog krachtiger op in gaan zetten. Door kennis te delen, te netwerken en de gelegenheid te bieden om jezelf als financial zowel persoonlijk als professioneel verder te ontwikkelen.”

Het bestuur

Frans de Vos

Voorzitter

Mirjam Groenendijk

Algemeen bestuurslid

Deon Nugteren

Penningmeester

Jolanda van der Steen

Tweede voorzitter

Henk Menting

Secretaris

Eveline Kapteijn-Kruijswijk

Algemeen bestuurslid

Louis Treffers

Algemeen bestuurslid

Vacature

jij?

Heb je vragen?

Als je vragen hebt over het lidmaatschap, stuur dan even een berichtje naar secretariaat@futurefitfinancials.nl met vermelding van je gegevens. We nemen dan contact met je op!