Over ons

Nive is verheugd om aan te kondigen dat Future Fit Financials recentelijk onderdeel is geworden van Nive, het Managers Platform Nederland. Deze samenvoeging biedt tal van nieuwe mogelijkheden en kansen voor financiële professionals!
Het Nive / FFF lidmaatschap biedt leden jaarlijks een zeer interessant Management MD programma met inspirerende onderwerpen en sprekers. Dit programma biedt de leden waardevolle kansen voor persoonlijke en professionele groei. Het houdt je scherp en het leert je steeds weer om op een andere wijze naar een vraagstuk te kijken.
Het Nive MD Programma onderscheidt zich dit jaar in 3 duidelijke leerlijnen, te weten Persoonlijke Ontwikkeling, Goed Bestuur en Inspiratie. De bijeenkomsten zijn voor leden kosteloos toegankelijk!

Nive / FFF leerlijn Finance

Aan het Nive MD programma wordt een leerlijn Finance toegevoegd. Als opmaat naar deze nieuwe leerlijn vindt er in het najaar 2024 een speciale ‘financial’ workshop plaats gericht op een financieel onderwerp. Een unieke kans om je kennis te verdiepen en nieuwe inzichten op te doen binnen jouw vakgebied.

FFF Jubileumbijeenkomst - 20 juni 2024

Dit jaar bestaat FFF 60 jaar! Een mijlpaal die we niet zomaar voorbij laten gaan. Een mooie gelegenheid voor de leden om nog even terug te kijken op FFF. De Jubileumbijeenkomst staat gepland op donderdag 20 juni 2024, van 15.30 tot 18.00 uur bij Miele in Vianen. Noteer deze datum alvast in je agenda! Meer informatie over het programma vind je binnenkort op deze site!

CM: ControllersMagazine

Het vakblad ‘CM: ControllersMagazine’ blijft uiteraard een onderdeel van het Nive / FFF lidmaatschap zodat je op de hoogte blijft van relevante ontwikkelingen en thema’s in je vakgebied.
Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan gerust even contact op met Marie-Thérèse Schlatmann. Zij is bereikbaar via mt.schlatmann@nive.org of telefonisch via 06 20 01 36 28.
Tot binnenkort bij een van de komende bijeenkomsten!
Future Fit Financials is een vereniging met leden. De activiteiten voor financiële professionals in het netwerk worden georganiseerd door een enthousiast bestuur dat bestaat uit financials en bevlogen professionals uit andere vakgebieden.
Future Fit Financials is een interactief platform van en voor financiële professionals. Heel toegankelijk en met uitgebreide mogelijkheden om kennis te halen en kennis te delen. Om je vakinhoudelijk te verdiepen. Op de hoogte te blijven van de laatste relevante ontwikkelingen. En je netwerk te versterken.

Wat doen wij?

Ons doel is om als netwerk daadwerkelijk waarde toe te voegen. Om oprecht betekenis te hebben voor de professionele financial, aan wie steeds hogere eisen lijken te worden gesteld wat betreft expertise, competenties en netwerk.

Frans de Vos

Voorzitter Future Fit Financials

“Het aandachtsgebied van de financial is tegenwoordig zoveel breder dan vroeger. Duurzaamheid, digitale ontwikkelingen, robotisering, blockchaintechnologie, het zijn die zaken die het vakgebied nog uitdagender en interessanter maken. Daar willen we in de vereniging nog krachtiger op in gaan zetten. Door kennis te delen, te netwerken en de gelegenheid te bieden om jezelf als financial zowel persoonlijk als professioneel verder te ontwikkelen.”

Het bestuur

Frans de Vos

Voorzitter

Mirjam Groenendijk

Algemeen bestuurslid

Deon Nugteren

Penningmeester

Jolanda van der Steen

Tweede voorzitter

Henk Menting

Secretaris

Eveline Kapteijn-Kruijswijk

Algemeen bestuurslid

Louis Treffers

Algemeen bestuurslid

Vacature

jij?

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan gerust even contact op met Marie-Thérèse Schlatmann. Zij is bereikbaar via mt.schlatmann@nive.org of telefonisch via 06 20 01 36 28.