Masterclass Het aanpakken van complexe vraagstukken

Programma

Deelname

Deelname is voor leden van Future Fit Financials gratis. Wil jij kennis maken met de vereniging FFF als introducé neem dan contact op met frans.de.vos@futurefitfinancials.nl.

Inschrijving

Inschrijven is alleen mogelijk via aanmelding op de agenda van de website van Nive Managers Platform. Dit kan via onderstaande button.

Locatie

Miele Experience Center
De Limiet 2
4131 NR Vianen

Masterclass Het aanpakken van complexe vraagstukken

Tabo Goudswaard neemt je mee in het ‘makerschap’ van creatieve kunstenaars en ontwerpers en de creatieve kracht die dat in zich draagt om complexe vraagstukken het hoofd te bieden. Veel ontwerpers houden zich allang niet meer bezig alleen met het ontwerpen van producten, maar richten zich op de aanpak van complexe maatschappelijke vraagstukken. Zij pakken een rol niet alleen in het zoeken naar nieuwe oplossingen, maar veel meer nog in het ontwerpen van de context om tot verandering te kúnnen komen. Aan de hand van diverse voorbeelden op het gebied van sociale ongelijkheid, gezondheid, leefbaarheid en klimaatverandering worden de aanwezigen meegenomen in de rijkdom van mogelijkheden om maatschappelijke veranderingen vorm te geven. En leren ze te zien hoe vanuit betrokkenheid, verbeeldingskracht en lef de Maakkracht kan ontstaan die nodig is om tot systemische verandering te kunnen komen.