Workshop Schaal van Samenwerking

Programma

Deelname

Deelname is voor leden van Financials For Financials gratis. Wil jij kennis maken met de vereniging FFF als introducé neem dan contact op met frans.de.vos@futurefitfinancials.nl.

Inschrijving

Inschrijven is alleen mogelijk via aanmelding op de agenda van de website van Nive Managers Platform. Dit kan via onderstaande button.

Locatie

Miele Experience Center
De Limiet 2
4131 NR Vianen

Workshop Schaal van Samenwerking

Een routekaart voor teamontwikkeling.

Je maakt in een groep van maximaal 12 deelnemers intensief kennis met een praktische methode om de samenwerking in jouw eigen team substantieel te verbeteren, de volgende dag al. De Schaal wordt ondertussen in elke bedrijfstak gebruikt. In geval de groep groter is dan 12 splitsen we de groep slim op in twee bedrijfstakrichtingen, bijvoorbeeld een groep over de Zorg en een groep over de Maakindustrie, of een groep Finance en een groep Overheid. Zodat vragen uit de groep gelijk extra nuttig worden voor de rest van de deelnemers.
Het zijn allemaal vragen die in deze Workshop naast de routekaart naar goed samenwerken gelegd kunnen worden. Het is nog maar een greep uit de vragen die we krijgen. Zo centraal staat samenwerken in een team. Zo gemakkelijk wordt er ook juist aan het aan de orde stellen van de samenwerking voorbij gegaan. Iedere deelnemer heeft al wel eens een inspirerende workshop meegemaakt en dacht bij het weggaan: ‘ja, zo moet het, maar daar zijn we nog lang niet’… De stap om het ideaalplaatje werkelijkheid te maken blijkt dan te groot. De Schaal maakt in één oogopslag duidelijk waar de teamontwikkeling in een team een drempel tot verdere groei ervaart. De drempel nemen vraagt om aandacht. Positief leiderschap nodigt een team uit om de drempel te nemen, begeleidt een team over deze drempels heen.

Wat levert deelname aan deze Workshop je op?

Bert en Hidde zijn beiden ervaren strategie- en organisatiedeskundigen, zijn beiden actief als docent Management Accounting & Control en betrokken bij de organisatie van internationale management trips.