Workshop Navigeer je team naar succes

Programma

Deelname

Deelname is voor leden van Financials For Financials gratis. Wil jij kennis maken met de vereniging  FFF als introducé neem dan contact op met frans.de.vos@futurefitfinancials.nl.

Inschrijving

Inschrijven is alleen mogelijk via aanmelding op de agenda van de website van Nive Managers Platform. Dit kan via onderstaande button.

Locatie

Miele Experience Center
De Limiet 2
4131 NR Vianen

Workshop Navigeer je team naar succes

Workshop Navigeer je team naar succes

Groepen aansturen met het teamkompas
In ‘the war for talent’ vergeten we vaak dat mensen bij een organisatie blijven, omdat zij zich binden aan een groep mensen met een mooi doel. Mensen binden zich aan andere mensen, niet aan een cultuur.
Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van een burn-out te maken heeft met het gevoel er alleen voor te staan. Gebrek aan verbinding, eenzaamheid op de werkvloer, geen echte binding met de werkgever.
De oplossing is simpel: mensen hebben groepen nodig om goed en plezierig te werken. Maar we zijn er niet zo goed in om teams echt te laten floreren. We opereren dan wel in groepen, maar leiders weten nauwelijks hoe we een groep positief kunnen beïnvloeden.
Hoe haal ik meer uit mijn teams? Hoe zorg ik voor het zo belangrijke ‘sense of belonging’ in teams en beïnvloed ik hiermee ziekteverzuim en verloop? Dit betekent een radicaal andere kijk op leiderschap, zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau. Welke skills heb je als leidinggevende nodig om anno 2023 goed leiding te geven?
Wat levert deelname aan deze Workshop je op?
Een kennismaking met een handig model en tool waar je direct morgen al mee aan de slag kunt. Inzicht op gebied van strategie en beleid en keuzes die je kunt maken om teams te versterken waardoor je verloop en verzuim positief kunt beïnvloeden.