Workshop Natuur werkt!

Programma

Deelname

Deelname is voor leden van Fuure Fit Financials gratis. Wil jij kennis maken met de vereniging FFF als introducé neem dan contact op met frans.de.vos@futurefitfinancials.nl.

Inschrijving

Inschrijven is alleen mogelijk via aanmelding op de agenda van de website van Nive Managers Platform. Dit kan via onderstaande button.

Locatie

Miele Experience Center
De Limiet 2
4131 NR Vianen

Workshop Natuur werkt!

Inspiratie en werkvormen voor de ontwikkeling van mensen en organisaties

In deze workshop kijken we naar inspirerende voorbeelden uit de natuur in relatie tot de ontwikkeling van mensen en organisaties. Aan de hand van 7 thema’s (natuurlijk leiderschap, rust en bezinning, creativiteit, persoonlijke ontwikkeling, samenwerken, kracht en energie, schoonheid en verwondering) onderzoeken we hoe de natuur kan bijdragen aan de vitaliteit, creativiteit en effectiviteit van jezelf en je medewerkers.
De workshop slaat een brug tussen ervaringen in de natuur en ontwikkelingsprocessen van mensen en organisaties. De interactie van natuur en werk slaat nieuwe wegen in, geeft onverwachte invalshoeken, verbindt mensen en organisaties, zet aan tot denken en nodigt uit tot doen.
Aan de hand van (creatieve) oefeningen in relatie tot de natuur en werk neemt Tini je mee in jouw eigen leerervaringen in relatie tot (natuurlijk) leiderschap en de ontwikkeling van de mensen en teams.
Wat kun je verwachten van deze Workshop?
  • Praktische oefeningen en opdrachten rondom het werken buiten.
  • Boek en wandelinspiratiekaarten die direct inzetbaar zijn tijdens teamoverleggen, Bila’s en individuele gesprekken.
  • Inzicht, inspiratie en lessen van de natuur en de seizoenen.
  • Rust, schoonheid en waarde van de natuur waarderen en deze als inspiratiebron integreren in het werk.
  • Meer vitaliteit en beweging in de organisatie.