Workshop DE SJAMAAN EN DE MANAGER

Programma

Deelname

Deelname is voor leden van Future Fit Financials gratis. Wil jij kennis maken met de vereniging FFF als introducé neem dan contact op met secretariaat@futurefitfinancials.nl.

Inschrijving

Inschrijven is alleen mogelijk via aanmelding op de agenda van de website van Nive Managers Platform. Dit kan via onderstaande button.

Locatie

Miele Experience Center
De Limiet 2
4131 NR Vianen

Workshop DE SJAMAAN EN DE MANAGER

Elf principes van natuurlijk leiderschap

Over inzichten die Sven Goedbloed als sjamaan heeft opgedaan die hij heel graag als manager/consultant had willen weten.
In de wereld van de sjamaan is het de kunst om met de krachten in de natuur te dansen. Maar hoe doe je dat als manager als je de opdracht hebt om organisatiestromen te beheersen en controleerbaar te maken. Hoe combineer je de rationele mannelijke kracht met de intuïtieve vrouwelijke kracht. Sven neemt je mee op een avontuur in de wereld van leiderschap waarin hij je laat ervaren aan de hand van casuïstiek uit jouw praktijk hoe sjamanistische wijsheid je kan helpen in je rol als leider. Wat kan je leren van dieren, planten en dromen over een natuurlijke rol als leider? Wat is pure reflectie en waarom moet je als leider een adequate stervensbegeleider zijn? In de wereld van de sjamaan worden de echte levensthema’s zoals dood, duivel, ego, dierlijkheid en angst niet geschuwd. Dat maakt van sjamanen verantwoordelijke leiders die altijd voor de ‘10’ gaan en nooit met een ‘9,9’ genoegen nemen.
Deze workshop is alleen voor degenen die ervan genieten om af en toe stevig door elkaar geschud te worden met inzichten die hun bestaande wereldbeeld provoceren.
Ik krijg de vraag ‘wat haalt een deelnemer uit jouw workshop?’
De vraag naar ‘is het zinnig?’ Wat de deelnemer uit mijn workshop haalt, is een compleet andere benadering van leiderschap waarin helder wordt waarom het steeds toetsen aan ‘zinnigheid’ ervoor zorgt dat we leeglopen en vergeten dat de vraag ‘waar krijg ik zin van?’ minstens zo belangrijk is. Ik durf te beloven dat de deelnemer minimaal drie inzichten meeneemt die de bestaande opvattingen over leiderschap provoceren of kantelen. Leiderschap is doordrongen van masculiene opvattingen. Deze workshop laat je zien hoe je als leider feminiene krachten kan toepassen. In de sjamanistische wereld wordt de mannelijke intellectuele kracht gezien als heel erg ‘zweverig’. Om deze te gronden heb je de kracht van de vrouwelijke vermogens nodig. Deze workshop gaat over de balans tussen deze krachten.