NIVE Workshop SuperFalen: Creëer radicale openheid over fouten in organisaties

Programma

Deelname

Deelname is voor leden van Financials For Financials gratis. Wil jij kennis maken met de vereniging  FFF als introducé neem dan contact op met frans.de.vos@futurefitfinancials.nl.

Inschrijving

Inschrijven is alleen mogelijk via aanmelding op de agenda van de website van Nive Managers Platform. Dit kan via onderstaande button.

Locatie

Miele Experience Center
De Limiet 2
4131 NR Vianen

NIVE Workshop SuperFalen

Creëer radicale openheid over fouten in organisaties

Frank Deuring (De FoutenFabriek) helpt je om positief naar fouten te kijken. Wat gaat Frank Deuring op 15 november met jou delen? Het NIET zo Grote Geheim Van Positief met Fouten Omgaan. Op een luchtige manier deelt Frank hoe je optimaal van fouten kunt leren en daarbij meer fouten gaat delen.
De beste theorieën worden gepresenteerd in een luchtig jasje van humor. Je gaat leren op een leuke manier! Daarbij deelt Frank veel praktijkvoorbeelden. (Serieus, echt veel voorbeelden)
Wat levert deelname aan deze Workshop je op?
Na deze interactieve Workshop heb je een flinke shot inspiratie gekregen, heb je gelachen, en heb je meerdere concrete technieken geleerd over hoe je positief naar fouten kunt kijken.
Pas deze technieken toe en je ontdekt hoe je maximaal kunt leren van fouten.
Na zeven jaar, driehonderd optredens en een theatertour is Frank Deuring (1985) in 2013 gepensioneerd als stand-upcomedian. De rek was eruit en het plezier was weg. Daarom was Frank toe aan iets nieuws: de FoutenFabriek.
Frank dompelde zich maniakaal onder in het leren van fouten en heeft inmiddels al duizenden mensen geïnspireerd met zijn lezingen bij gemeentes, ministeries, banken, ziekenhuizen en het mkb.