NIVE Workshop: De Moeiteloze Manager

Programma

Deelname

Deelname is voor leden van Financials For Financials gratis. Wil jij kennis maken met de vereniging  FFF als introducé neem dan contact op met frans.de.vos@futurefitfinancials.nl.

Inschrijving

Inschrijven is alleen mogelijk via aanmelding op de agenda van de website van Nive Managers Platform. Dit kan via onderstaande button.

Locatie

Miele Experience Center
De Limiet 2
4131 NR Vianen

NIVE Workshop: De Moeiteloze Manager

De praktische kracht van het Enneagram, van moedeloos naar moeiteloos

Het Enneagram is een prachtig en waardevol instrument dat je helpt o.a. in je rol als manager om jezelf en je teamleden beter te leren kennen. Hierdoor ontstaat helderheid in de wijze waarop jijzelf en anderen communiceren. Dit leidt tot wederzijdse herkenning en begrip. Irritaties worden minder en reacties op elkaar milder. Door inzicht te krijgen in belangrijke kenmerken van de verschillende types (kwaliteiten, valkuilen en drijfveren) worden de verschillende teamleden meer gewaardeerd op hun kwaliteiten en effectiever benut. Jij en je teamleden krijgen inzicht in wat je nog te leren of ontwikkelen hebt. En welke hulp je daarbij nodig hebt. In je eigen persoonlijke ontwikkeling krijg je meer zicht op je valkuilen, waardoor je ze sneller herkent en er dus niet zo snel meer invalt. Samenwerking kan met veel meer plezier en leidt tot betere resultaten voor jezelf en voor de organisatie.
In deze Nive Workshop leer je de basis van het Enneagram en zijn types en een eerste stap in het ontdekken van je eigen basistype.
Wat levert deelname aan deze Workshop je op?
Je krijgt zowel inzicht in jezelf als ook in de mensen om je heen. Dit kan in een team zijn, in een zakelijke context, maar ook bijvoorbeeld in een gezin.
Hessel Frings is sinds 2005 coach en mentor van managers en hun teams. Daarbij richt Hessel zich met name op managementteams en directieteams. De specifieke dynamieken in dit soort leiderschapsteams kennen geen geheimen voor hem. Zijn programma’s richten zich zowel op managers in een 1-op-1 begeleiding als op teams: Moeiteloos Leiderschap en Moeiteloos Teamwork.