NIVE Management Jaarlezing: Kunstmatige Intelligentie vandaag, morgen en in jouw organisatie

Programma

Deelname

Deelname is voor leden van Financials For Financials gratis. Wil jij kennis maken met de vereniging  FFF als introducé neem dan contact op met frans.de.vos@futurefitfinancials.nl.

Inschrijving

Inschrijven is alleen mogelijk via aanmelding op de agenda van de website van Nive Managers Platform. Dit kan via onderstaande button.

Locatie

Miele Experience Center
De Limiet 2
4131 NR Vianen

Nive Management Jaarlezing 2024

Stap in de wereld van Artificial Intelligence (AI) en ChatGPT tijdens de Nive Management Jaarlezing op woensdag 31 januari 2024 bij Miele in Vianen. Dompel jezelf onder in een inspirerende inleiding door Ebel Slijp, een expert in de AI-wereld, en laat je verrassen door de ongekende mogelijkheden die deze technologieën bieden. Na de inleiding van Ebel Slijp krijg je de kans om dieper in het onderwerp te duiken. Je kunt kiezen uit 4 interactieve workshops:
 1. AI / ChatGPT in Finance:
  Ontdek hoe AI financiële strategieën naar een hoger niveau tilt.
 2. AI / ChatGPT in HR:
  Verander de toekomst van HR met innovatieve AI-oplossingen.
 3. AI / ChatGPT in Marketing & Communicatie:
  Leer hoe je AI kunt inzetten voor doelgerichte marketing en effectieve communicatie.
 4. AI / ChatGPT voor Bestuurssecretarissen:
  Ontdek de geheimen van AI die je kunt toepassen in bestuurszaken.
Wat levert deelname aan deze Workshop je op?
De workshops bieden niet alleen inzicht maar ook praktische kennis die je direct kunt toepassen in je vakgebied. Kom op 31 januari de toekomst van management verkennen en jezelf voor te bereiden op wat komen gaat! Meld je vandaag nog aan voor de Nive Management Jaarlezing 2024 en verken de onbegrensde mogelijkheden die voor je liggen! Bij je aanmelding kun je aangeven aan welke workshop je wilt deelnemen!