Masterclass Data de baas

Programma

Deelname

Deelname is voor leden van Future Fit Financials gratis. Wil jij kennis maken met de vereniging FFF als introducé neem dan contact op met secretariaat@futurefitfinancials.nl.

Inschrijving

Inschrijven is alleen mogelijk via aanmelding op de agenda van de website van Nive Managers Platform. Dit kan via onderstaande button.

Locatie

Miele Experience Center
De Limiet 2
4131 NR Vianen

Masterclass Data de baas

Transformatie naar een datagedreven organisatie - Wat managers moeten doen, weten en vragen

De snelgroeiende rol van data en daarop gebaseerde technologieën bieden organisaties grote kansen. Nieuwe producten, smart technology, geoptimaliseerde processen, betere individuele service, alles lijkt mogelijk. Maar tegelijkertijd stellen deze ontwikkelingen organisaties voor grote uitdagingen:
  • Hoe komen we aan de relevante data?
  • Wat moeten we doen om de risico’s van cyber aanvallen te minimaliseren?
  • Op welke wijze kunnen we de privacy van klanten waarborgen?
  • Hoe zorgen we ervoor dat de gebruikte algoritmes ethisch verantwoord zijn?
In deze Masterclass gaat Erik Jan Hengstmengel in op de kennis waar bestuurders en managers over moeten beschikken om succesvol de transitie naar een datagedreven organisatie te realiseren. Hij behandelt de relevante thema’s die spelen, zoals vragen over AI, cyberveiligheid en privacy. Wat moet de manager hiervan weten? Welke vragen moet hij aan de organisatie stellen? Wat zijn de keuzes die moeten worden gemaakt?
Wat levert deze Masterclass mij op?
Deze Masterclass biedt de handvatten hoe je met data (snel) succesvol wordt en tegelijkertijd de risico’s voor jouw organisatie en jezelf beheersbaar maakt. Om de voor- en nadelen te kunnen afwegen, de dialoog met interne en externe specialisten te kunnen voeren, en de veranderingen doelgericht te kunnen sturen. Om zo de data de baas te worden in plaats van dat het onbeheersbaar wordt.