Inspiratiesessie datavisualisatie

Programma

Deelname

Deelname is voor leden van Financials gratis.  Wil jij kennis maken met de vereniging  FFF als introducé neem dan contact op met fgdevos1961@gmail.com
Annulering tot 24 uur voor aanvang is vrij, daarna zal € 50 in rekening worden gebracht.

Inschrijving

Inschrijven is mogelijk via de mail aan secretariaat@futurefitfinancials.nl

Locatie

Miele Experience Center
De Limiet 2
4131 NR Vianen

Inspiratiesessie datavisualisatie

Op donderdag 9 maart a.s. staat er een ‘Inspiratiesessie datavisualisatie: Meer impact met je data door de juiste visualisatie’ op de agenda. Deze wordt gepresenteerd door Michiel Dullaert van dePerfecteGrafiek.nl. Michiel is een veel gevraagde spreker op zijn vakgebied van Optimale Data Visualisatie.

Door de juiste design keuzes te maken in je visualisatie, prikkel je de nieuwsgierigheid van je lezer en verleid je hem om jouw inzichten tot zich te nemen. Je verstopt als het ware een magneet in de data die de lezer naar het inzicht toe trekt. Daarna onderneemt die lezer ook nog eens de door jou gewenste actie en maak jij impact met jouw inzicht.

In deze inspiratiesessie ontdek je hoe mensen onbewust beïnvloed worden door visualisaties. Wat de risico’s zijn en waar de kansen hiervan liggen. Aan de hand van tientallen goede en slechte voorbeelden ervaar je het verschil tussen goede en slechte visualisaties.

Leer misleidende visualisaties doorzien en ontdek hoe je met simpele aanpassingen van een slechte grafiek een hele goede maakt. Waarmee je mensen op basis van data in beweging kunt krijgen.

Voor de controller van vandaag is het een must om de juiste aandacht aan een presentatie te schenken. De impact hierbij zit hem veelal in Data Visualisatie.