Cancelled: Cybersecurity – interactieve informatie bijeenkomst

Programma

Deelname

Deelname is voor leden van Future Fit Financials is gratis. Wil jij kennis maken met de vereniging  FFF als introducé neem dan contact op met fgdevos1961@gmail.com.

Inschrijving

Inschrijven is mogelijk via een mail aan secretariaat@futurefitfinancials.nl

Locatie

Kantoor AXOFT
Admiraliteitskade 62
3063 ED Rotterdam

Parkeren

Dit kan gratis in de AON – parkeergarage (ingang via de Infirmeriestraat) aanmelden met Axoft – Wim Milder. Alternatief is ‘betaald’ parkeren met volop mogelijk aan de Admiraliteitskade.

Cybersecurity – interactieve informatie bijeenkomst

Op dinsdag 17 oktober a.s. zijn wij te gast bij AXOFT in Rotterdam waar gastheer Wim Milder en zijn collega’s ons zullen overtuigen van het belang van goede Cyber security en hoe je je hiertegen als organisatie het best kan wapenen.
‘Cybersecurity is van cruciaal belang in onze steeds meer digitale wereld. Het omvat maatregelen en procedures die worden genomen om computersystemen, netwerken en gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, schade en diefstal. Ook dienen mensen meer bewust en getraind te worden om daarmee de weerbaarheid van de organisatie te vergroten en bedreigingen tegen te kunnen gaan. Met de toenemende dreigingen van hackers, malware en andere cyberaanvallen is het essentieel om solide beveiligingsmaatregelen te implementeren. Het verlies van gevoelige informatie kan leiden tot financiële schade, verlies van vertrouwen bij klanten en reputatieschade voor bedrijven en individuen. Daarom dient cybersecurity hoog op de agenda te staan bij organisaties en overheden, om de privacy en veiligheid van gegevens te waarborgen. Als Financial speel je in dit proces een belangrijke rol.’
Wat levert deelname aan deze Workshop je op?
Deelnemers ontvangen onderstaand boek dat door Axoft wordt uitgegeven via Rendement Boeken.