ALV en Inspiratiesessie Data – Duurzaamheid – Risico’s

Programma

Deelname

Deelname is voor leden van Financials gratis.  Wil jij kennis maken met de vereniging  FFF als introducé neem dan contact op met fgdevos1961@gmail.com

Annulering tot 24 uur voor aanvang is vrij, daarna zal €75 in rekening worden gebracht.

Inschrijving

Inschrijven is alleen mogelijk via de mail aan secretariaat@futurefitfinancials.nl

Locatie

Kasteel Montfoort
Kasteelplein 1
3417 JG Montfoort

ALV en Inspiratiesessie Data – Duurzaamheid – Risico’s

Op dinsdag 9 mei a.s. staat de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op het programma.
Aansluitend hebben wij een inspiratiesessie ‘Data – Duurzaamheid – Risico’s ’ gepland met Guido Dubbeld – voormalig CFO ENECO en schrijver van de ECO thriller ‘Onderwater 2.0 en met Lenny van Klink – directeur/oprichter van Salacia (samen met Kees Kerstens) – specialist in ‘One Stop Shopping voor ESG-Tracking’.
Guido zal ons meenemen door zijn carrière en inspiraties die o.a. hebben geleid tot het schrijven van zijn eerste boek waarin alle genoemde aspecten in een spannende en niet onrealistische thriller aan de orde komen. Deelnemers aan deze inspiratie sessie zullen van FFF het boek ‘Onderwater 2.0’ ontvangen.
Lenny van Klink zal ons inzicht verschaffen in de expertise van Salacia in ESG-tracking en -rapportage. Hij en zijn team weten als geen ander wat een onmogelijke klus het moet zijn voor de duurzaamheidsmanager van een bedrijf om te voldoen aan de regels van de nieuwe EU-duurzaamheidswetgeving (zoals SFDR en CSRD) met betrekking tot ESG-tracking en rapportage. De juiste tooling daarbij is onontbeerlijk.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op diverse plaatsen in het centrum. Naast Kasteel Montfoort bevindt zich een algemene (gratis) parkeerplaats (Hofplein). Tevens is het mogelijk om te parkeren aan de voorzijde van Kasteel Montfoort (Om het Hof), langs de Hollandse IJssel (Onder de Boompjes of IJsselplein), bij de R.K. kerk (Pastoor Spaanplein), supermarkt de Emté (Julianalaan). In Montfoort is parkeren overal gratis; let alleen tijdens winkeluren op blauwe zones (max. 2 uur parkeren).

Deelnemers ontvangen sowieso een parkeervergunning waarmee zij bij de Grote Kerk kunnen parkeren.