Uitnodiging bijwonen blockchain minor

Leuk nieuws!

KOIOS start in februari 2020 wederom met de zeer populaire Blockchain Minor aan de Haagse Hogeschool. De afgelopen editie schreven zich maar liefst 120 studenten in. Ook de nieuwe editie is te volgen voor iedereen die interesse heeft en voor in- en externe studenten 15 ECTS of 30ECTS waard. Ben je geen student? Geen zorgen, dan ben je ook van harte welkom. Dit keer is de minor niet alleen vrij toegankelijk voor iedereen, maar bieden we ook open source train-de-trainer programma’s & kant-en-klare curricula aan.

De Blockchain Minor is zeer succesvol gebleken en een groot aantal bedrijven en partners heeft zich inmiddels bij deze minor aangesloten. Maar dit is niet alles.

Sinds maart 2019 zijn we bezig een online leerplatform te ontwikkelen genaamd: KOIOS. Dit platform is open toegankelijk voor iedereen en zorgt voor nieuwe manieren van leren en maakt gebruik van de nieuwst technologieën (denk aan blockchain). Verdere details zijn te vinden op de website www.koios.online.

Op dit moment hebben we bijna de eerste cursus afgerond, te weten: Blockchaintechnologie en deze cursus gebruiken we als ruggengraat voor de nieuwe Minor. Dit betekent dat je over Blockchain leert, via een platform dat experimenteert met de technologie zelf.

Ons netwerk heeft het platform herhaaldelijk geprezen en we zijn dan ook flink aan het ontwikkelen. Niet alleen achter de schermen. Zo is bijvoorbeeld afgelopen week de Haagse Hogeschool, in samenwerking met KOIOS, partner geworden van Odyssey, de organisator van de grootste Blockchain Hackathon ter wereld. Enkele partijen die hieraan verbonden zijn o.a. KLM, Dutch Blockchain Coalition en gemeenten Den Haag en Groningen.

De Blockchain Minor neemt je mee in de wereld van een van de meest fascinerende technologieën in de geschiedenis van de mensheid en lanceert je direct een groot netwerk van experts en bedrijven in. Daarnaast leer je op een nieuwe manier, zowel online als offline (klassikaal) en ontmoet je mensen die vooraan staan in het Nederlandse Blockchain ecosysteem. Denk aan meet-ups, hackathons, lezingen, bootcamps etc. Binnen de blockchain minor en het KOIOS ecosysteem kun je alle kanten op.

Heb je interesse? Zoek ons dan op in Slack (link staat op de website) of schrijf je in via:

Student Haagse Hogeschool 15 ECT (via Osiriscode AFM-HMVT18-MBC)
Student Haagse Hogeschool 30 ECT (via Osiriscode BFM-HMVT19-CRYP)
Student buiten Haagse Hogeschool 15 ECT (sluit 2 december!!)
Student buiten Haagse Hogeschool 30 ECT (sluit 2 december!!)

Docent of externe? Laat het ons even weten via de Slack of mail 😊!

Kind regards,

Jordi Jansen 
Co-Founder KOIOS

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je dan nu in voor de FFF Nieuwsbrief !