Speciaal e-learning aanbod op jaarabonnement The Finance Academy

Vakmedianet heeft een digitale leeromgeving ontwikkeld onder de naam The Finance Academy. Deze academy biedt online trainingen tegen aantrekkelijke prijzen. Leden van FFF krijgen een jaarlijkse structurele korting van 40% op de reguliere abonnementsprijs van € 995,-. Hierdoor betalen FFF-leden elk jaar slechts € 595,- (een korting van € 400,-). Het gebruikelijke aanbod is 10% introductiekorting op het eerste jaar. Als abonnee op The Finance Academy krijgt men ook een gratis abonnement op Executive Finance magazine.
* Bedragen zijn exclusief btw

FFF geeft daar bovenop nog eens een extra korting voor haar leden van € 50,- per persoon als compensatie zoals eerder genoemd. Je moet je wel zelf inschrijven voor de trainingen via hun website en daarbij melden dat je FFF lid bent.

E-learning assortiment

Op dit moment bestaat het e-learning portfolio uit meer dan 50 e-learnings. Maandelijks wordt een nieuwe e-learning geplaatst. De cursussen bestaan uit diverse actuele onderwerpen voor de financieel professional, zoals risicoleiderschap, integrated reporting, robotisering, blockchain, fraude, aansprakelijkheid, persoonlijke ontwikkeling, juridische aspecten bij overnames, governance, waardecreatie, corporate finance en nog veel meer.

De cursussen bestaan uit video- en tekst e-learnings. Voor de video e-learnings maakt The Finance Academy gebruik van topdocenten van diverse gerenommeerde opleidingsinstituten en vakexperts uit het bedrijfsleven.

De e-learnings zijn allemaal geaccrediteerd door de NBA en kunnen onbeperkt worden gebruikt. Het platform is 24/7 beschikbaar.

Verzilveren van korting

Om de korting toe te passen dient men in het bestelproces de kortingscode TFA_JR_595 in te vullen.
Via onderstaande link komt men op de abonneer pagina:
www.thefinanceacademy.nl/abonneren

Meer informatie staat op de homepage van The Finance Academy:
www.thefinanceacademy.nl/home

Voor bedrijven is het mogelijk om een bedrijfslidmaatschap af te sluiten in de vorm van een zogenaamd White Label concept met een eigen landingspagina tegen aantrekkelijke tarieven. Heb je interesse hierover, neem dan contact op met Gerard Visser of Renske van de Merbel van The Finance Academy.

Vakmedianet organiseerde op 29 oktober jl. de Nationale Controllersdag. Bekijk het verslag van deze digitale jubileumeditie.

Over Vakmedianet

Vakmedianet is de uitgever van het ons allen bekende CM dat onze leden gratis ontvangen. Vanuit FFF verzorgen wij eenmaal per vier weken een column over een actualiteit, wij delen deze via onze website en via LinkedIn.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je dan nu in voor de FFF Nieuwsbrief !